Thanksgiving aanleiding voor soap op Twitter

Elan Gale note
Afbeelding: Elan Gale

Eigenlijk is Twitter een zogenaamde microblogging dienst. Korte berichtjes kunnen snel het wereldwijde web opgestuurd worden. Gisteren echter ontspon zich een hele soap op dit medium. 59 berichtjes door dezelfde persoon vormen een hilarisch verhaal. De locatie: een vliegtuig ergens in het Amerikaanse luchtruim. Hoofdrolspelers: Elan Gale, producer van de realityprogramma’s The Bachelor en The Bachelorette en ‘Diane’. En wat was er nu aan de hand? Elan Gale (@theyearofelan) verwoordt het zelf het beste:

Our flight is delayed. A woman on here is very upset because she has Thanksgiving plans. She is the only one obviously. Praying for her

De vrouw in kwestie heet ‘Diane’ en is, als je de berichtjes van Elan mag geloven, niet  één van de meest aimabele personen. Hij ergert zich en gaat twitteren over het hele gebeuren.

She’s telling the flight attendants that it is Thanksgiving. She wants them to know she wants to have dinner with her family

The male flight attendant said “I understand ma’am. I’m looking forward to seeing my family too.” She responded “This isn’t about you”

En het blijft niet bij twitteren alleen. Elan Gale wisselt op een gegeven moment briefjes uit met de dame in kwestie. Zelfs de politie komt er aan te pas als ze geland zijn en elkaar face to face zien.

Een zeer amusante twitterserie die honderden retweets kreeg. Er waren mensen die het met ‘Diane’ eens waren, maar de meeste schaarden zich toch achter Elan. Benieuwd naar alle 59 berichten? Storify heeft alles op een rijtje gezet.

4 gedachtes over “Thanksgiving aanleiding voor soap op Twitter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s